„Cupa Interconti” la tenis

Premii și atmosferă specială

La finele săptămânii precedente, terenurile din complexul „Unirea” au găzduit ediția 2009 a „Cupei Interconti” la tenis. Competiția organizată de Direcția pentru Sport Su-ceava, Asociația Județeană de Tenis, Clubul „Select”, Firma „Interconti” și CSM Suceava a adunat la start sportivi de toate vârstele.

 

La capătul unor dispute deosebit de spectaculoase, la categoria începători locul întâi s-a acordat pentru doi jucători, Vasile Mihai (30 de ani) și Daria Coștiug (10 ani). Locul II nu s-a acordat, iar pe locul III s-au situat Victor Munteanu și Vlad Airinei.
Categoria avansați amatori nu și-a desemnat încă câștigătorul, Bogdan Marasin având de jucat în finală cu Cristi Roman. Locul III la această categorie a fost ocupat de Stelică Andrieș și Mihai Tipu (Cartuș).
La categoria avansați, pe prima poziție a clasamentului final s-a clasat Viorel Negru, pe locurile II și III situându-se, în ordine, Alexandru Năstase și Gigi Beraru.
Primii trei clasați au fost răsplătiți cu premii în bani, diplome, cupe, medalii și tricouri.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: