PSD Suceava 2020

PRM Suceava ține partea lucrătorilor din sectorul public

Bugetarii nu trebuie lăsați pe drumuri, pentru că nu vor avea cu ce să-și țină familiile, spune ex-senatorul Acatrinei

PRM Suceava nu este de acord cu aprobarea „pe genunchi” a noului cod al învățământului, prin asumarea răspunderii Guvernului în fața Parlamentului, laolaltă cu alte trei proiecte de acte normative.

 

Președintele Organizației Județene Suceava a Partidului România Mare, Gheorghe Acatrinei, a declarat ieri, într-o conferință de presă, că, înaintea analizei în plenul aleșilor, noua lege a educației trebuie supusă, măcar jumătate de an, dezbaterii publice, cadrelor didactice și părinților. „Ceea ce se pune la cale la ora actuală este un lucru nepermis, reprezentând, practic, o distrugere a învățământului românesc”, relevă dl Acatrinei. Ex-senatorul PRM de Suceava a făcut referire și la posibilele concedieri din rândul bugetarilor, exprimându-se împotriva reducerii numărului de posturi din acest sector. Gheorghe Acatrinei crede că, mai degrabă, se impune trecerea pe linie moartă a unor agenții și eficientizarea activității celor rămase. „A lăsa lumea pe drumuri acum, în prag de toamnă și iarnă, atât din sectorul public, dar și din cel privat, este un lucru grav”, subliniază el, precizând că, odată cu creșterea cheltuielilor, foarte multe familii nu vor avea cu ce se întreține.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: