PSD Suceava 2020

Câți bugetari plătim ?

Numărul total al celor care-și câștigă leafa la stat pare să fie o necunoscută pentru instituții precum Prefectură, Consiliul Județean și Direcția Județeană de Statistică > În schimb angajații din domeniul privat sunt numărați lunar de inspectorii ITM > Consiliul Județean s-ar părea că nu are o evidență a numărului angajaților din primăriile județului > În județ funcționează agenții, direcții, oficii și birouri… anonime

Numărul celor care lucrează în sectorul privat al județului este de 121.936, potrivit declarațiilor directorului coordonator al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Suceava, Eugen Mogoș. Și acum am vrea să vă aducem la cunoștință numărul total al celor plătiți din bani publici; care este egal cu…”n”, de la necunoscută.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: