Cristian Căjvăneanu a fost condus pe ultimul drum

„Tati, te iubesc și te aștept să vii cât mai repede acasă!”, i-ar fi spus, la telefon, puștiul său, în vârstă de 5 ani, lui Cristian Căjvăneanu, aflat în comă în „Reanimarea” Spitalului Județean Suceava. Ieri, în jur de 300-400 de oameni l-au condus pe omul de afaceri pe ultimul drum, la „Pacea”.
Copilul și-a sunat tatăl, să-i audă vocea, să-i spună acestuia „dacă a păpat tot, dacă a fost cuminte”, cum se întâmpla de atâtea ori înainte.
Înainte de a fi atacat mișelește, în apropierea blocului în care locuia, lângă boscheți. Copilului i-a răspuns bunica, mama muribundului, aflată la căpătâiul acestuia, înghițindu-și cu greu lacrimile: „Tata te aude, puiule, dar nu poate să-ți răspundă acuma. Așteaptă puțin!”.

 

Cristian Căjvăneanu a fost condus pe ultimul drum

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: