Cristian Căjvăneanu a fost condus pe ultimul drum

„Tati, te iubesc și te aștept să vii cât mai repede acasă!”, i-ar fi spus, la telefon, puștiul său, în vârstă de 5 ani, lui Cristian Căjvăneanu, aflat în comă în „Reanimarea” Spitalului Județean Suceava. Ieri, în jur de 300-400 de oameni l-au condus pe omul de afaceri pe ultimul drum, la „Pacea”.
Copilul și-a sunat tatăl, să-i audă vocea, să-i spună acestuia „dacă a păpat tot, dacă a fost cuminte”, cum se întâmpla de atâtea ori înainte.
Înainte de a fi atacat mișelește, în apropierea blocului în care locuia, lângă boscheți. Copilului i-a răspuns bunica, mama muribundului, aflată la căpătâiul acestuia, înghițindu-și cu greu lacrimile: „Tata te aude, puiule, dar nu poate să-ți răspundă acuma. Așteaptă puțin!”.

 

Cristian Căjvăneanu a fost condus pe ultimul drum

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI