Se bat cap în cap

Guvernul vrea să facă disponibilizări, iar șefii descentralizatelor – angajări !

Directorii coordonatori suceveni atrag atenția că eventualele disponibilizări în rândul bugetarilor ar conduce la blocarea totală a activității instituțiilor

În timp ce șefii descentralizatelor se plâng că angajații instituțiilor pe care le conduc nu fac față volumului tot mai mare de muncă și atrag atenția că au nevoie de personal, guvernul a anunțat că, în contextul crizei economice, intenționează să facă disponibilizări în sectorul de stat. Directorii coordonatori suceveni au înaintat Instituției Prefectului câte o “situație privind deficitul de posturi unice care a condus la apariția de disfuncționalități în desfășurarea activității curente a serviciului public deconcentrat”. Așadar, cele mai multe solicitări în acest sens vin din partea Direcției de Sănătate Publică (5), a Casei de Pensii (5), a Direcției Județene de Statistică (5), Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă (2) și Oficiului Județean pentru Ameliorare și Reproducție Zootehnie Suceava (5).
Potrivit declarațiilor directorului coordonator al Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM), Cristian Șologon, instituția pe care o conduce nu-și poate permite să “mai piardă personal”.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: