PSD Suceava 2020

Șoseaua de centură s-a împotmolit la Pătrăuți

Constructorii de la centura ocolitoare a municipiului Suceava se plâng că nu pot deschide șantierul de la Pătrăuți. Așa au susținut – la întâlnirea de la Palatul Administrativ de la finele săptămânii, cu președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur – proiectantul, consultantul, beneficiarul, cabinetul de avocatură responsabil de exproprieri și edilii comunelor traversate de inelul ocolitor. Piedica pare să fie 6 săteni care nu dețin încă titluri de proprietate pe terenurile revendicate, terenuri care, însă, trebuie expropriate.

 

Drum în lucru

Șeful Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Romică Andreica, spune că totul depinde de comisia locală de fond funciar de la Pătrăuți, care trebuie să întocmească procese-verbale de punere în posesie. „Constructorul vrea să înceapă lucrările și trebuie să dăm front de lucru. Lipsa celor 6 poate deranja întreaga construcție”, a arătat Gheorghe Flutur. În regulă cu cedările sunt 74 de pătrăuțeni, în cadrul

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: