PSD Suceava 2020

„România… Turism… Și…”, nr. 2

Cel de-al doilea număr al revistei „România… Turism… Și…” (în limbile română, engleză și franceză), dedicat județelor Suceava și Neamț, va fi lansat astăzi, de la ora 12, în sala de arte a Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera” din Suceava, ne-a informat scriitoarea Angela Furtună, PR și Marketing Cultural Biblioteca Bucovinei.

 

Revista este editată de dnii Ioan Țonea și Dan Marius Țonea, din Galați, iar la Suceava are ca parteneri instituționali Consiliul Județean, Biblioteca Bucovinei, Primăria Suceava. Potrivit informațiilor din comunicatul recepționat de „Crai nou”, revista „se distribuie în toată România și în câteva agenții europene și de peste Ocean, contribuind la marketarea cu succes a unui nou concept de abordare a imaginii țării noastre pe piața ofertelor atrăgătoare”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: