Alți 4 primari și-au declarat, oficial, simpatia pentru PD-L

Potrivit secretarului executiv al PD-L Suceava, deputatul Ioan Balan, ar mai fi și alți primari care „simpatizează în taină” > În prezent, în județul Suceava, PD-L contează pe 57 de primari (aleși sau simpatizanți)

Încă patru primari suceveni s-au declarat ieri, la Vatra Dornei, simpatizanți ai PD-L, ei alăturându-se celorlalți patru primari, printre care și cel al municipiului Câmpulung Moldovenesc, care au anunțat în ultima perioadă că simpatizează cu formațiunea democrat-liberală.

 

Încă patru primari suceveni s-au declarat ieri

Potrivit secretarului executiv al PD-L Suceava, deputatul Ioan Balan, noii simpatizanți PD-L sunt primarii independenți din Comănești, Grigoraș Păstrăv, Constantin Mutescu din Vicovu de Jos și Gheorghe Tomoioagă din Ciocănești, precum și cel al comunei Pojorâta, Bogdan Codreanu, ales pe lista PNG. PD-L Suceava contează în prezent pe susținerea a 57 de primari din totalul celor 114 din județ.
Totodată, Balan a ținut să precizeze că primarul comunei Crucea, Dorin Rusu, ales pe lista PNL, a reconfirmat că este simpatizant PD-L, deși liderul PNL Suceava, Alexandru Băișanu, a negat că acesta ar fi părăsit PNL.
Secretarul executiv al PD-L Suceava a mai menționat că mai sunt și alți primari „care ne simpatizează în taină”. „Este important că acești primari ne sprijină într-o perioadă de pregătire a campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale”, a evidențiat parlamentarul sucevean.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI