50 de democrat-liberali vor fi premiați cu o excursie la Bruxelles

25 de membri ai PD-L din județul Suceava vor pleca, la finele lunii septembrie, pentru câteva zile, într-o excursie la Bruxelles, la Parlamentul European. Aceasta este răsplata pe care europarlamentarul sucevean Petru Luhan o oferă celor care au muncit în campanie pentru alegerile europene din primăvara acestui an.

 

Luhan a spus că vor fi două serii care vor pleca, de câte 25 de persoane, cea de a doua urmând a face deplasarea în „capitala” UE în prima parte a lunii octombrie. „Fericiții” vor beneficia de transport, cazare și masă (pentru trei zile), iar la Bruxelles vor avea parte, conform programului transmis de Luhan, și de câteva sesiuni de lucru pe probleme ce țin de administrația locală și de cea europeană, dar și de un tur al orașului cu autocare descoperite.
Pentru desemnarea primelor 25 de persoane, organizațiile locale ale PD-L, în ordinea scorului obținut la europarlamentare, vor avea posibilitatea să-și numească fiecare câte o persoană care să facă această excursie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI