17 polițiști, 4 jandarmi și 3 paznici pentru… niciun kil jumate de pește

Adevărul că erau din speciile scobar și mreană (peștii!)

„În conformitate cu prevederile dispozițiilor M.A.I. și ale Planului de măsuri al IPJ Suceava privind controlul și inspecția activităților de pescuit și acvacultură, la 31.07.a.c., între orele 16 și 21, cadrele Biroului Poliției Rurale, Biroului Poliției Urbane si Formațiunii de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, precum și agenții posturilor de politie comunale arondate, în cooperare cu lucrători din cadrul Secției de Jandarmi Rădăuți, cu sprijinul a 3 paznici de vânătoare din cadrul AJVPS Suceava – Filiala Rădăuți, au organizat și executat o acțiune proprie pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol”, se arată într-un comunicat de ieri al IPJ Suceava.

 

Aflăm că au fost identificați Vasile P., de 32 de ani, și Florin P., de 29 de ani, ambii din comuna Frătăuții Noi, care au fost prinși în flagrant în timp ce pescuiau cu plase monofilament în albia râului Suceava, pe raza localității de domiciliu, capturând cantitatea de 1,3 kg pește din speciile scobar și mreană. “Plasele

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI