Fotbal, Campionatul municipal

Apropo Café este cea de-a IV-a echipă calificată în semifinale

Meciurile din cadrul ultimei etape a grupei B a turneului play-off a Campionatului municipal de fotbal au fost decisive pentru stabilirea ultimei echipe care va avea accesul în semifinale. Dacă, în mod normal, Interconti nu putea pierde acest drept indiferent de rezultatul din partida cu Omniasig, Apropo Café și Sporting trebuiau să lupte pentru posibilitatea de a juca pentru o medalie.

 

Primul meci al zilei, cel dintre Interconti și Omniasig a fost, probabil, unul dintre cele mai spectaculoase ale ediției 2009. Fără să forțeze în mod aparent, cei care nu au iertat pe nimeni pe parcursul campionatului au luat un avans decisiv, 3-0, prin golurile marcate de Crăciun și Dan Cazacu, de două ori. Pentru că în principiu aveau nevoie doar de un egal, cei de la Interconti au redus turația și, în finalul partidei cu Omniasig, au avut emoții, pentru că adversarii lor au egalat grație unor puncte de excepție marcate din șuturi de manual.
Scorul final al partidei Interconti – Omnsiasig a fost 3-3 și prima echipă s-a calificat fără dubii în semifinalele Campio-natului municipal de fotbal 2009.
Următorul meci a fost cel dintre Apropo Café și Sporting. Disputa dintre cele două grupări era decisivă pentru stabilirea ultimei formații care urma să participe în faza semifinalelor, primii având și varianta egalului.
Cei care au marcat primii au fost cei de la Apropo Café, Adrian Ciocan surprinzându-l pe Marius Lup cu un șut pe colțul scurt. Sporting nu a cedat și a egalat printr-un gol de senzație marcat de Adrian Ungureanu. Disputa a continuat pe muchie de cuțit, în pofida intervenției nepotrivite a portarului Tipa de la Apropo Café. La 2-1 în favoarea celor de la Apropo Café, marcator fiind tot Adrian Ciocan, portarul Tipa nu a mai fost iertat de centralul Vasile Tacu și a fost eliminat din teren.
Din acel moment, Sporting a trecut la conducerea ostilităților și a marcat de două ori, prin Brăiescu și Ciprian Anton, ultima reușită venind cu două minute înainte de final. Bucurie mare în tabăra celor de la Sporting, urmată de tristețe în urma contestației depuse de Apropo Café pentru folosirea a doi jucători legitimați, Ungureanu și Andrieș.
În urma analizei efectuate de Comisia de Disciplină, contestația efectuată de Apropo Café a fost acceptată și meciul dintre Sporting și Apropo Café a fost omologat cu scorul de 3-0 în favoarea celor de la Apropo Café.
În urma rezultatelor, în semifinalele ediției 2009 s-au calificat Revine, Interconti, NTS și Apropo Café.

Programul semifinalelor cuprinde meciurile:
Marți, 4 august
ora 17.00

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: