Regimul „Bibirig”

„Cine nu se pregătește cu seriozitate, nu joacă”

a declarat noul antrenor principal al studenților de la CS Universitatea

Antrenamentele dure ale lui Leonard Bibirig nu fac deloc viață ușoară handbaliștilor de la CS Universitatea Suceava. Dacă jucătorii vechi ai echipei sucevene știu deja care este regimul de pregătire cu care Bibi a dus echipa până în finala Challange Cup, noii veniți vor trebui să se adapteze drasticilor solicitări fizice și tehnice pe care acesta le cere, altfel nu vor prinde loc în echipă.

 

„Cine nu se pregătește cu seriozitate și nu aduce un aport echipei, nu joacă. Poate să-l cheme nu știu cum, să fie jucător vechi sau nou, nu contează. Nu fac rabat de la pregătire. Așa cum n-am făcut în 24 de ani de carieră cu mine, nu voi face nici cu jucătorii. La nivelul la care se joacă astăzi handbal în Liga Națională nu există ideea că ne pregătim 50% și jucăm 100%. Invers, poate”, a afirmat clar și răspicat noul antrenor principal al CS Universitatea.
Jucătorii de handbal nu pot cârcoti în fața durității lui Bibirig, chiar dacă după lungile antrenamente zilnice abia se mai târâie la dușuri. Motivul ar fi că el transpiră și se pregătește în teren, împreună cu toți jucătorii pe toată durata pregătirilor.
Neoficial, Leonard Bibirig a preluat de la profesorul Petru Ghervan prerogativele de antrenor principal, dar nu este exclusă nici posibilitatea intrării în joc, o dată pentru că e nevoie de marcatori la echipă, a doua pentru că el însuși nu se îndură încă să se retragă. „Nu e ușor să renunți după atâția ani de activitate. Vom vedea însă ce posibilități vor fi anul acesta la echipă și voi hotărî în consecință”, a spus Bibi.
Leonard Bibirig va împlini, pe 28 noiembrie, 39 de ani și a fost în campionatul trecut unul dintre cei mai buni marcatori ai echipei sucevene.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: