Salariul conducerii ACET bagă zâzanie în CL Fălticeni

PSD se opune „cu toată ființa sa” scumpirii apei potabile la Fălticeni

Deputatul Ioan Stan vrea ca surplusul la prețul apei să nu fie “plus” la salariul lui Ștefan Groza, care este de peste 3000 euro

Deputatul PSD de Fălticeni Ioan Stan este de părere că ponderea cheltuielilor cu salariile în costul serviciilor oferite populației de către societatea ACET SA din Suceava ar trebui să nu mai fie atât de mare. Parlamentarul sucevean consideră că trebuie luată foarte serios în calcul „ajustarea” lefurilor conducerii societății furnizoare de utilități.

 

Ioan STAN

Cu alte cuvinte, deputatul Stan vrea ca salariile conducerii SC ACET SA Suceava să fie diminuate, astfel încât să poată fi comparate cu cele ale unor societăți de profil din țară, și nicidecum mai mari decât cele ale primarului municipiului reședință de județ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: