Modelul „recoltării” primarilor…

„Un concept nesănătos”

Prim-vicepreședintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, consideră că, prin preluarea primarilor altor partide politice, PD-L Suceava aplică „un concept nesănătos”, același pe care l-a aplicat și PSD în perioada 2000-2004 și care nu a condus la nimic bun.

 

„Dl Flutur nu-și dorește altceva în cariera sa politică decât să copieze acel PSD din perioada 2000-2004, să transforme PD-L într-un partid-stat care să rămână foarte mult timp la guvernare și care să-și facă politica așa cum are chef, fără să țină cont de cetățeni, de voința electoratului și de respectul public pe care trebuie să-l aibă orice om politic față de electorat”, a spus Nechifor.
Parlamentarul sucevean a declarat că a constatat că „recoltatul primarilor” constituie în această vară o activitate atractivă pentru democrat-liberali și că producția de primari este deja foarte interesantă, el făcând referire la faptul că în ultima săptămână și-au anunțat simpatia pentru PD-L primarii PNL din Câmpulung Moldovenesc, Crucea, Hordniceni și Cornu Luncii. „Ne aduce aminte de vremurile de dinainte de 1989, când recoltam foarte mult la hectar. Iată că acum, într-o săptămână, dl Flutur și PD-L au reușit să recolteze patru primari și probabil producția pe timpul verii va fi una foarte bună pentru PD-L”, a precizat Nechifor.
El este de părere că PD-L nu-și va putea onora promisiunile către „noii primari recoltați”, întrucât nu prea mai sunt fonduri la nivelul administrației județene, și mai crede că „rătăciții de vară” din PNL care au trecut la PD-L ca simpatizanți se vor reîntoarce de unde au plecat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: