Șeful DSP Suceava, față de construirea unui bloc în curtea spitalului:

„Prefer să plec decât să dau un aviz împotriva legalității”

Directorul Direcției de Sănătate Publică, dr. Alexandru Lăzăreanu, a declarat ieri că nu este de acord cu construirea unui bloc de locuințe, unui magazin sau oricărei alte construcții care nu are destinație medicală în curtea Spitalului Județean Suceava.
 

Alexandru Lăzăreanu

Motivul este, în primul rând, că o astfel de construcție ar diminua din spațiul verde din curte, și așa redus prin construirea Centrului de Dializă, la care au început deja lucrările. Șeful DSP spune că cei care au vehiculat această idee au uitat că trebuie să ceară avizul DSP: “Prefer să plec decât să dau un aviz împotriva legalității. Deocamdată, nu există solicitări din partea Ministerului Sănătății să se construiască ceva în curtea spitalului. Cred că orașul are suficiente posibilități să construiască un bloc ANL pentru medici astfel ca să nu impieteze bolnavii”, a declarat dr. Lăzăreanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: