PSD atrage atenția:

Zboruri riscante de pe Aeroportul Salcea !

Prim-vicepreședintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a solicitat public conducerii Consiliului Județean Suceava un raport cu privire la starea fizică a pistei de aterizare și decolare a Aeroportului Salcea-Suceava, existând suspiciuni cu privire la siguranța în exploatare a acesteia.

 

Cătălin Nechifor

Nechifor, care este și deputat, a spus la o conferință de presă că, în ce privește calea de rulare de pe Aeroportul Suceava, aceasta „este un pericol public” din cauza degradării fizice la care a fost supusă de-a lungul timpului. Deputatul PSD este îngrijorat că pista este uzată, atât moral cât și fizic, și că, în condițiile în care traficul aerian în zona aeroportului se va înteți în perioada următoare, este normal ca oamenii să știe în ce condiții și mai ales la ce riscuri se expun dacă acceptă să plece de pe aeroportul sucevean.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI