Senatorul PD-L Orest Onofrei continuă să-i invite la muncă pe colegii din PSD

Democrat-liberalul Orest Onofrei, senator de Suceava, le-a cerut din nou celor patru parlamentari PSD din județul Suceava, și cu predilecție deputatului de Fălticeni Cătălin Nechifor să nu mai pună doar „gura la guvernare, ci și osul la treabă”.
 

Onofrei a declarat, într-o conferință de presă, că, deși a încercat în mai multe rânduri să le explice celor din PSD că sunt parte din coaliția de guvernare, aceștia nu au reușit încă să-și însușească atributul de colaborator al PD-L și au rămas cu cel de „opoziție la PD-L”. „Noi îi tot chemăm să fie alături de noi, dar se pare că nu pot acest lucru și poate că acest lucru se datorează păcatelor din cei 12 ani cât PSD a fost la conducerea Consiliului Județean Suceava”, a explicat Orest Ono-frei. Senatorul sucevean a ținut să le amintească celor de la PSD, și în special deputatului Nechifor, „care văd că este persoana autorizată să vorbească în numele partidului”, că în cazul în care vor continua pe linia criticii de dragul criticii vor ajunge „să-și înjure și propria mamă numai pentru a puncta electoral”. Onofrei a mai spus în final că, din datele ce sunt la dispoziția publicului, „singura realizare a PSD în cei 12 ani cât a condus CJ și cu care ne-a tot aburit în ultimii ani este megaproiectul “Utilități și mediu”, care însă s-a împotmolit așa de rău, inclusiv în ițe penale”. Parlamentarul democrat-liberal a mai spus că cei care „au descâlcit acest proiect sunt Gheorghe Flutur și echipa sa de la conducerea CJ și că de-abia acum se poate spera că „Utilități și mediu la standarde europene” va putea fi continuat fără a exista probleme.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: