Vin controalele de luni, dar…

Valutiștii suceveni nu respectă încă ordinul ANPC

>Din 13 case de schimb, niciuna nu afișase ieri panourile conținând cursul valutar conform recomandărilor Protecției Consumatorilor > Valutiștii au declarat fie că panourile sunt „la făcut”, fie că nu le pasă de noile reglementări

Luni vor începe controalele din partea Oficiului Județean pentru Protecția Consumatorilor Suceava și nicio casă de schimb valutar vizitată ieri nu le așteaptă în stare de legalitate. Ordinul 448/2009 emis de președintele Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorilor la 1 iulie și devenit oficial în urmă cu câteva zile nu a agitat extraordinar spiritele în rândul valutiștilor care, se pare, preferă să-l bage în seamă doar în ultimele momente înainte de a fi amendați.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: