Criza economică și financiară produce efecte în Prefectura Suceava

Cei aproximativ 60 de angajați ai Prefecturii județului Suceava vor intra de la finele lunii august într-o perioadă de evaluare a activității, în vederea restructurării de personal și eficientizării aparatului propriu al acestei instituții.
 

Prefectul Sorin Arcadie Popescu a evitat să comenteze această informație, menționând doar că evaluarea fiecăruri angajat va avea loc după ce aceștia se vor întoarce din concediile de odihnă, pentru a se putea creiona o imagine generală asupra activității tuturor compartimentelor. Sorin Popescu a refuzat să confirme că rezultatele evaluării ar putea conduce la restructuări de posturi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: