Străzile Sucevei, adevărate capcane pentru șoferi

Un autotren încărcat cu cărămidă s-a „scufundat” într-un șanț acoperit cu pietriș

> Accidentul s-a petrecut ieri dimineață, pe strada 22 Decembrie din cartierul Burdujeni-sat > Autovehiculul risca să se prăbușească peste gardurile celor care locuiesc în zonă

 

Străzile municipiului Suceava s-au transformat în adevărate capcane pentru șoferii care îl tranzitează. Vorbim despre rute unde muncitorii au executat lucrări la rețelele de canalizare și unde, chipurile, au astupat șanțurile săpate. Un exemplu în acest sens este strada 22 Decembrie din cartierul Burdujeni-sat, unde ieri, în jurul orei 8:30, un autotren, care transporta cărămidă, s-a “scufundat” parțial într-un șanț care a fost săpat pe marginea șoselei și acoperit cu pietriș. Șoferul care se afla la volanul autovehiculului, Dorin Cozma, în vârstă de 46 de ani, ne-a explicat că a căzut în această “capcană”, încercând să evite un alt autoturism. “Drumul este îngust și am tras de volan spre margine, pentru a face loc unei alt autoturism. Eu am calculat bine, nu m-am așteptat să existe un șanț sub pietriș”, ne-a explicat șoferul, care a adăugat că roțile TIR-ului i s-au înțepenit în șanțul adânc de zeci de centimetri. Bărbatul susține că voia să transporte cărămida de la Buzău la Dorohoi.
Menționăm că la fața locului și-au făcut apariția și polițiștii de la circulație, care au încercat să-i dea o mână de ajutor șoferului. Oamenii legii le-au interzis curioșilor să se apropie de autotrenul care risca să se dezechilibreze și să se prăbușească peste gardurile gospodăriilor din apropiere.
Potrivit spuselor unor localnici din Burdujeni-sat, astfel de incidente se petrec aproape zilnic pe străzile răscolite ale cartierului. “Au săpat, au astupat și au plecat mai departe, redând drumul circulației rutiere”, ne-a spus unul dintre ei, venit să pună umărul la tractarea autotrenului din șanț.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI