Din cauza unor „delicte” de mediu

Trei firme, suspendate

Comisarul-șef regional de mediu Diana Croitoru informează că, în primul semestru al anului, comisariatele județene din subordinea instituției pe care o conduce au desfășurat 2453 acțiuni de control.

 

În urma descinderilor au fost aplicate 162 de amenzi, în valoare de 1,22 milioane lei, iar activitatea a 3 firme a fost suspendată. Cele mai multe încălcări ale legii au fost constatate la persoanele fizice, ele încasând 93 dintre amenzile date. Diana Croitoru a mai menționat că, la finele lunii mai, la nivel regional, investițiile și contravaloarea lucrărilor în domeniul protecției mediului însumau 462,1 milioane lei, dintre care 20,7 milioane lei de la bugetele locale, 16,8 milioane lei de la bugetul de stat, 94,7 milioane lei din surse proprii ale agenților economici și 329,7 milioane lei din alte surse. În subordinea Comisariatului Regional al Gărzii de Mediu funcționează comisariatele județene de la Suceava, Botoșani, Iași, Bacău, Vaslui și Neamț.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: