Ion Lungu se disculpă de plecarea lui Rohețki și Onciu

Primarul Ion Lungu spune că nu a avut nicio implicare în transferul lui Rohețki și Onciu la Ceahlăul. Edilul a reamintit ieri că președintele Ciprian Anton răspunde de echipa locală de fotbal și are autoritate maximă la clubul Cetatea

 

dl Lungu se disculpă

În urma articolului apărut în ediția de ieri a cotidianului Crai nou, intitulat „Primarul Ion Lungu a cerut cu insistență ca Rohețki și Onciu să fie vânduți”, în care s-au prezentat speculațiile legate de implicarea edilului Sucevei în recentul transfer al celor doi jucători la Ceahlăul, șeful municipalității a dorit să lămurească aspectele legate de plecarea fotbaliștilor la Piatra Neamț.
Ion Lungu a spus că nu a discutat în niciun moment cu Gheorghe Ștefan despre mutarea lui Rohețki și Onciu la Ceahlăul. „Eu nu am avut nicio implicare în transferul celor doi jucători la Piatra Neamț. În ultima perioadă, nici nu am mai discutat cu domnul Ștefan. Dacă în trecut m-am implicat la echipa de fotbal, din momentul venirii lui Ciprian Anton la conducerea clubului am stabilit ca el să fie singurul care va lua decizii și va avea 100% autoritate și responsabilitate pentru ceea ce se petrece la Cetatea. Primăria și Consiliul Local Suceava doar finanțează echipa de fotbal prin fonduri nerambursabile, pe baza Legii sportului. Până în prezent, în acest an, s-au virat 10 miliarde de lei vechi către Asociația Sportivă Fotbal Club Cetatea Suceava”, a declarat Ion Lungu.
Mai mult decât atât, primarul a ținut să-și manifeste regretul plecării lui Rohețki și Onciu de la echipă. „Pot spune că îmi pare rău că acești jucători au plecat de la Suceava, deoarece erau doi jucători de bază ai echipei noastre. Nu trebuie uitat însă că Rohețki și Onciu au pus suflet la Cetatea și decizia lor de a se transfera la Ceahlăul trebuia respectată. Le mulțumesc pentru ceea ce au făcut la echipa de fotbal și le urez succes în continuare”, a adăugat șeful municipalității.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: