După jumătate de an de treabă

„F.B.” de la minister pentru IJJ Suceava

Reprezentanți ai Ministerului Administrației și Internelor au plecat mulțumiți de treaba care s-a făcut în jumătate de an la Inspectoratul Județean de Jandarmi Suceava. În urma unui control executat miercuri la sediul instituției șefii de la minister au acordat instituției locale un „F.B.” (foarte bine) cât se poate de clar.

 

„Calificativul a fost acordat pentru modul profesional de care a dat dovadă personalul inspectoratului”, a declarat gen. Eugen Șalar, șeful jandarmilor suceveni, completând că „nota” ministeriabililor a cuprins aprecierea la adresa activității tuturor compartimentelor IJJ.
În primul semestru al anului 2009, militarii în albastru au executat nu mai puțin de 1895 de misiuni pe linia prevenirii și combaterii fenomenului infracțional și contravențional. Din păcate, niciuna dintre ele nu îi aparține în exclusivitate, toate misiunile din acest sector fiind desfășurate în colaborare cu Poliția (peste 1500), alături de personal de la Direcția Silvică, AJVPS, Garda de Mediu, Direcția Sanitară, ISU, Protecția Consumatorului etc. și misiuni speciale alături de structurile locale de crimă organizată.
„No comment!” – a fost atitudinea reprezentanților MAI și asupra celor aproape 100.000 de lei, valoarea a 753 de sancțiuni aplicate, ce s-a referit și la modul cum jandarmeria suceveană a intervenit în ultima jumătate de an, singură sau din nou în colaborare cu echipele operative ale altor instituții, la apelurile făcute de suceveni prin „112”, la felul cum a participat la celelalte misiuni specifice „armei”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: