Anton înlătură orice speculație:

„Am autoritate deplină la Cetatea !”

Ciprian Anton a organizat ieri prima conferință de presă de la instalarea sa în funcția de președinte interimar al FC Cetatea. Conducătorul grupării din Areni s-a referit, în principal, la transferul portarului Rohețki și mijlocașului Onciu la Ceahlăul, spunând că el a fost cel care a negociat mutarea celor doi la formația nemțeană și nu primarul Ion Lungu, cum s-a speculat în ultimele zile.

 

„După ce au ratat transferul la Sportul Studențesc, Rohețki și Onciu s-au întâlnit cu mine și le-am făcut câte o ofertă de a continua la Cetatea, cu pro-misiunea că, dacă vor avea o ofertă mai avantajoasă de la altă echipă, îi voi lăsa să plece. Ei au fost contactați de dl Mironaș de la Ceahlăul și după ce au negociat cu echipa nemțeană au decis să onoreze propunerea celor de acolo. Dl Ion Lungu n-a avut nicio discuție cu cineva de la Piatra Neamț vizavi de plecarea celor doi jucători. Eu, personal, am participat la negocieri. De fapt, în momentul în care am venit eu la Cetatea, una din condițiile pe care le-am pus a fost aceea de a avea autoritate deplină în deciziile pe care le voi lua, condiție cu care dl primar a fost de acord. Eu îmi voi asuma tot ce se va întâmpla la echipă, dar am nevoie de încrederea tuturor. Nu am decât două săptămâni de când sunt la conducerea clubului și deja am văzut că sunt acuzat”, a declarat Ciprian Anton.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: