Elaborarea subiectelor pentru concursul de titularizare din învățământ

Profesori „sechestrați” 24 de ore și păziți de jandarmi !

Profesorii suceveni care vor elabora subiectele și vor stabili baremele pentru concursul de titularizare de astăzi au fost “sechestrați” 24 de ore, de ieri de la ora 12 și până azi la 12, în două locații ținute secrete de conducerea IȘJ. Ele vor fi păzite de forțe de ordine, pentru ca nimic să nu răsufle pe dinafară. Potrivit președintelui Comisiei județene de monitorizare a examenului, prof. Virginel Iordache, s-a luat și măsura de bruiaj a semnalelor telefoanelor mobile ale acestor dascăli. Ei și-au lăsat într-un plic, afară, toate lucrurile personale, având la îndemână doar hârtia pentru subiecte, bibliografia și pixurile.
Dascălii respectivi au fost sfătuiți să-și aducă sandvișuri de acasă, dar ei vor avea asigu-rată masa în locurile respective.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: