Handbal, Liga Națională

Tcaciuc încă mai așteaptă transferul în Spania

Deși a anunțat că pleacă de la CS Universitatea, pivotul Ioan Tcaciuc se antrenează, în continuare, sub comanda lui Leonard Bibirig. Tcaciuc așteaptă un răspuns de la o grupare din eșalonul secund al Spaniei și ar putea să plece în Peninsula Iberică în zilele următoare.

 

Dacă transferul său în Spania va eșua, jucătorul mai are pregătite două variante, acestea fiind o echipă din Liga a III-a a Germaniei și una din Liga a II-a a Elveției. „Sper să se concretizeze transferul meu în Spania cât mai curând”, spune Tcaciuc.
În locul acestuia, oficialii CSU l-au adus la Suceava pe pivotul Ghiță Roman, care a fost cu noii colegi în cantonamentul de la Eforie Sud. Dacă nu va ajunge să joace în Spania, pe ritmuri de bolero, Tcaciuc va continua la CS Universitatea, unde Ghiță Roman anunță că îi va face concurență.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI