Un tânăr de 22 de ani a încercat să violeze două femei

>De beat ce era, le-a “ratat” pe amândouă și a ajuns în arest

Vasile R. de 22 de ani, din Botoșana, a fost arestat ieri preventiv pentru tentativă de viol și violare de domiciliu.
Tânărul a traumatizat două femei din localitate în casa cărora a intrat pe rând, beat „mort”, în dimineața zilei de 11 iulie, cu intenția de a le viola.

 

Pe la ora 4, individul a forțat mai întâi ușa de la intrare a casei Mariei B., de 52 de ani. S-a dus la patul femeii care dormea și amenințând-o cu bătaia a încercat să întrețină raporturi sexuale cu ea. Spaima femeii, ce s-a trezit cu violentul intrus peste ea, este greu de descris. A văzut însă că Vasile R. este foarte beat, s-a luptat cu el și a reușit să fugă, sărind pe o fereastră. Imediat după aceea tânărul și-a căutat altă victimă și, la o casă alăturată, aparținând Mariei R., de 74 de ani, a găsit un geam deschis. A intrat prin el în casă și a tăbârât asupra bătrânei cu aceleași intenții, dar starea avansată de ebrietate a agresorului a fost și norocul ei. L-a împins cât a putut de tare și a ieșit pe ușă, strigând după ajutor pe uliță, timp în care tânărul din casa ei a fugit.
Femeile au venit sâmbătă la postul de poliție și au povestit prin ce trecuseră. La Botoșana s-a deplasat și o echipă din cadrul Poliției municipiului Suceava, care a cercetat ambele evenimente și l-a identificat pe agresor.
Acesta și-a recunoscut faptele, dând vina bineînțeles pe rachiu, Vasile R. fiind reținut și apoi arestat, el fiind „găzduit” chiar de ieri în arestul IPJ Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: