Trebuie linșată dna Ridzi ?

Toată lumea, cu excepția colegilor de partid, vrea capul Monicăi Iacob Ridzi. Cu atâta vehemență n-a scris presa, la unison, împotriva niciunui demnitar. S-a „bucurat” și se „bucură” și președintele Traian Băsescu de un tratament aparte, dar atacat cu atâta furie ca dna ministru parcă n-a fost niciodată. Oare de ce are parte dna Ridzi de așa ceva? Că a greșit, cheltuind cu nonșalanță bani publici, este adevărat. Dar au greșit și alții, poate mai grav, dacă ne gândim la miliardele de euro cu care unii au păgubit averea țării. A greșit și ministrul mediului, dl Nicolae Nemirschi, care ar fi organizat o licitație „cu dedicație”.

 

Sava BEJINARIU

Și banii provin tot din impozitele și taxele pe care le plătim noi. Dar tonul împotriva lui este unul moderat, și din partea ziariștilor, și din partea politicienilor. Aceștia nu s-au mai aruncat furibund și asupra dlui Nemirschi. Atunci de unde această ură, cred că nu greșesc dacă spun așa, cu care este sfâșiată dna Ridzi? Cauza poate fi acea suficiență mândră, aroganța cu care a susținut, atunci când au început acuzațiile împotriva sa, că n-are importanță cât s-a cheltuit, câtă vreme a organizat cea mai grandioasă Zi a Tineretului din câte s-au văzut din 1990 încoace. Pentru că n-a plecat capul vinovată, orgolioșii au sărit pe ea și-i tot cară la pumni, de te miri că nu lasă totul și pleacă. Cred totuși că vinovați cu adevărat sunt rechinii din subordinea sa, în care, după cum se vede, și-a pus toată încrederea. Sigur, și naivitatea se plătește. Dar nu cred că merită linșajul mediatic la care este supusă acum.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: