După miros…, numai ecologice nu sunt

Sucevenii vor toalete ecologice, dar nu sub nas

În timp ce unii locuitori ai orașului le reclamă lipsa, alții solicită municipalității ridicarea WC-urilor ecologice, amplasate în apropierea imobilelor unde locuiesc > Plătitori de taxe și impozite sugerează ca să se igienizeze zilnic toaletele ecologice din oraș și nu de două ori pe săptămână, cum se întâmplă în prezent

 

Potrivit informației provenite de la viceprimarul Lucian Harșovschi, primăria municipiului Suceava a amplasat 21 de toalete ecologice în mai toate cartierele orașului. Considerăm că nu are rost să punctăm locațiile exacte ale acestora, pentru că suntem siguri, că cei pe care îi “pălește”…”urgența” le vor găsi foarte ușor, ghidându-se doar după…miros. Altfel spus, WC-urile ecologice ale Primăriei sunt extrem de mizerabile și îi determină adesea pe suceveni să nu le folosească.
Referitor la numărul toaletelor ecologice, părerile sucevenilor sunt împărțite. O parte dintre locuitorii zonei centrale a orașului opinează că ar fi prea puține, dând ca exemplu evenimentele prilejuite de “Zilele Sucevei”, care s-au desfășurat pe esplanada Casei de Cultură, când, după ce au mâncat mici și au băut bere, unii “petrecăreți” au urinat în spatele blocurilor. “De multe ori îi vădeam cum vin și își fac nevoile la noi sub balcon. Culmea este că i-am atras atenția unui individ, care a răspuns că, din cauza mizeriei, nu poate intra în WC-ul ecologic. M-a lăsat fără replică”, ne-a spus Andrei Anuței (sucevean, 24 de ani).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI