Campionatul Municipal de Fotbal

Restanțele vor stabili clasamentul final al ediției 2009

Au mai rămas de jucat doar șapte meciuri din ediția 2009 a Campionatului Municipal de Fotbal. Sezonul s-a încheiat practic, dar mai sunt de disputat șapte partide restanță. Toate jocurile sunt importante, deoarece contează pentru clasamentul primelor opt formații, echipe care vor juca în continuare în turneul play-off.

 

Ultima etapă a sezonului regulat al turneului fotbalistic municipal a programat vineri, 10 iulie, un meci de zile mari, Interconti – NTS. Cei de la Interconti, foarte bine organizați în teren și inspirați în prima parte a disputei au condus cu 3 – 0 și 5 – 2. Cei de la NTS, tineri și ambițioși, au revenit în meci și au echilibrat disputa. Din păcate nu au putut face mai mult, deoarece au avut un jucător eliminat pentru două faulturi.
Cu un om mai puțin pe teren, NTS a marcat totuși trei goluri și a determinat la rându-i eliminarea din joc de la Interconti a doi jucători. Scorul final al disputei Interconti – NTS a fost 7 – 6, nivelul de joc fiind unul deosebit pentru un joc de minifotbal.
În cel de-al doilea meci al zilei de vineri, Adria a ținut piept o perioadă celor de la Apropo Cafe, însă, pe final, a cedat cu scorul de 1 – 5. Adevărat este totuși și faptul că unul dintre cei mai buni jucători ai învingătorilor a fost portarul Tipa.
După aceste două partide de vineri, în săptămâna 13 – 18 iulie se vor juca șapte partide restanță, partide care vor stabili clasamentul final al primei părți a campionatului. Totodată, se va ști cu exactitate ordinea primelor opt echipe care vor lua parte la turneul play-off care se va disputa pe parcursul săptămânilor ce vor urma. Ordinea celor opt echipe este importantă, pentru că în continuarea competiției fotbalistice municipale se vor alcătui două grupe, prima din echipele de pe locurile 1, 3, 5 și 7, cea de-a doua din cele de pe pozițiile 2, 4, 6 și 8. Formațiile clasate pe primele două poziții ale acestor grupe își vor disputa locurile pe podiumul de premiere al ediției 2009 a campionatului.

Programul restanțelor în săptămâna 13–18 iulie este următorul:

Marți, 14 iulie

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: