Expoziție foto de ziua Franței

Iulius Mall Suceava vă invită să participați mâine, 14 iulie 2009, ora 18, la vernisajul expoziției foto organizată pentru a aniversa Ziua Franței. Fotografiile, în număr de 20, vor fi expuse pe același suport inedit, WALL OF FAME, peretele exterior al magazinului Moa, și aparțin lui Iustin Stelian Buculei, cel mai tânăr fotograf care a expus la Iulius Mall Suceava.

 

Iustin Stelian Buculei are 11 ani și este elev al Școlii Nr. 1 „Al. I. Cuza” din Fălticeni. El activează la cercul foto de la Palatul Copiilor Suceava, coordonat de prof. Valentin Moscaliuc. Iustin Buculei este pasionat de fotografie și spune că fotografia îi oferă „un altfel de a privi lumea”.
Iustin nu este la prima sa expoziție foto. A mai expus la Casa Corpului Didactic pe 15 ianuarie 2009, în cadrul unei expoziții dedicate zilei de naștere a poetului Mihai Eminescu. Anul acesta a participat la Concursul de fotografie Lille 3000 și, alături de alți patru copii din județ, a mers în Franța la vernisajul expoziției cu tema „Europa fără frontiere”.
În anii școlari 2007-2008 și 2008-2009 a participat la concursuri județene și interjudețene de fotografie, la care a obținut mai multe premii. De asemenea, a participat cu fotografii pe teme de protecție a mediului, la proiectul Eco-școala, derulat la Fălticeni, în 2009 participând la Simpozionul internațional „O zi din viața mea de elev” cu un fotoreportaj, obținând premiu.
Cele 20 de fotografii pe care Iustin Buculei le va expune la mall au fost atent selectate împreună cu profesorul coordonator, domnul Valentin Moscaliuc, ele făcând parte din colecția de fotografii făcute în Franța, mai precis la Lille, în luna iunie a acestui an, cu prilejul „Concursului de fotografie Lille 3000” și surprinzând prin ochii unui copil „instantanee cu parfum franțuzesc”… (ALINA STREDIE)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: