Calendarul concursurilor locale de proiecte pentru tineret

> La Suceava, proiectele pentru concurs vor fi depuse până la 10 august a.c.

Ministerul Tineretului și Sportului a aprobat, prin nota nr. 212 din 01.07.2009, calendarul concursurilor locale de proiecte pentru tineret pentru semestrul II, perioada 1 septembrie – 10 decembrie 2009.

 

O.N.G.-urile de tineret din județul Suceava care doresc să participe la acest concurs local de proiecte trebuie să depună, până pe data de 10 august 2009, la sediul Direcției Județene pentru Tineret Suceava, situat pe Calea Unirii nr.15, proiectele întocmite conform Metodologiei din anexa C a Ordinului MTS nr.456/2009. Această metodologie poate fi descărcată de pe site-ul www.mts.gov.ro, secțiunea Programe pentru Tineret.
Concursul va avea loc pe data de 12 august 2009, ora 12, la sediul Direcției Județene pentru Tineret Suceava, iar rezultatul va fi afișat la sediul instituției pe data de 17 august 2009.
Proiectele care vor fi întocmite trebuie să aibă în vedere următoarele priorități: sti-mularea creativității tinerilor, sprijinirea de acțiuni specifice de voluntariat, dezvoltarea și diversificarea acțiunilor privind implicarea tinerilor în viața comunității, sprijinirea și stimularea activității culturale, dezvoltarea și diversificarea ofertei educaționale non-for-male pentru tineri, facilitarea mobilității tinerilor între sistemul de învățământ și piața muncii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: