Ca să nu pârască la poliție că a fost accidentată

A mituit-o cu 50 de lei

50 de lei este, în opinia unui șofer sucevean, taxa pentru „mucles” oferită unei adolescente pe care a acroșat-o cu mașina pe raza localității Părhăuți, comuna Todirești În preț intră și păstrarea tăcerii asupra faptului că, inițial, omul voia s-o „taie” de la locul accidentului, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

 

Cristian F., de 19 ani, din Suceava a lovit-o pe S.A., în vârstă de 17 ani, vineri seara, dintr-o manevră greșită. El nu s-a asigurat în timpul unui viraj la dreapta și a lovit fata ce mergea pe jos pe aceeași parte, cu aripa și portiera din dreapta a mașinii. Tânăra a căzut pe marginea șanțului, iar mașina ce o lovise și-a continuat drumul. Doar vreo câteva sute de metri însă, pentru că șoferul, însoțit de un pasager au făcut cale întoarsă încercând să rezolve treaba în manieră personală. Pasagerul, un anume Ionel R., i-a dat minorei 50 de lei ca să nu „toarne” la poliție că fusese lovită de mașină. Fata i-a luat banii, iar cei doi s-au dus cu mașina în preajma postului din Todirești să vadă dacă minora se ține de cuvânt.
Cu tatăl ei de mână, pe la ora 22.30, fata venea la postul de poliție, astfel că șoferul a fost nevoit să meargă și el. El este cercetat pentru părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: