La Gura Humorului

A înflorit un…Trabant

În centrul orașului Gura Humorului “a înflorit” singurul Trabant din țară. “Minunea”, care s-a produs în apropierea Primăriei, constituie deja un punct de atracție al stațiunii. “Împodobit” cu mult gust de o firmă specializată, “Trăbănțelul”, așa cum îl alintă localnicii, este fără îndoială o “bijuterie urbanistică florală”, iar turiștii care vizitează zona nu mai contenesc să-l fotografieze, atrași fiind probabil și de intensitatea culorilor celor 4800 de flori “crescute” pe el.

 

În centrul orașului Gura Humorului “a înflorit” singurul Trabant din țară

Ideea mașinii transformate într-un imens ghiveci cu flori îi aparține primarului orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, care ne-a explicat că Trabantul a fost donat Primăriei de o firmă din localitate, care oricum nu mai avea ce face cu el. Edilul spune că “Trăbănțelul”, care încă mai este funcțional, va rămâne permanent lângă Primărie, doar că în fiecare an va avea alte culori. “Vom schimba florile, altfel spus îl vom vopsi în fiecare an”, ne-a declarat Marius Ursaciuc.
Întrebat dacă noua atracție a stațiunii Gura Humorului este costisitoare, șeful executivului local a spus că nu este, arătând că insolitul ghiveci cu flori colorate rezolvă dintr-un singur foc două probleme ale urbei. Pe de o parte atrage privirile și încântarea turiștilor care vizitează orașul, iar pe de altă parte poate constitui o soluție și pentru humorenii care intenționează să-și abandoneze mașinile. Primarul Marius Ursaciuc se gândește chiar și la amenajarea unui “show-room” cu mașini transformate în ghivece cu flori în centrul orașului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: