În municipiul Suceava

Hoții au spart casieriile a trei asociații de proprietari

> Primăria recomandă asociațiilor de proprietari să instaleze sisteme de supraveghere video

Casieriile a trei asociații de proprietari din Suceava au fost călcate de hoți, în noaptea de joi spre vineri. Potrivit spuselor viceprimarului Lucian Harșovschi, persoane rămase încă necunoscute au spart ușa de la intrare în sediile Asociațiilor de proprietari nr. 9, 11 și 29, situate în cartierul George Enescu, mai exact pe strada Lazăr Vicol nr. 4, la subsolul blocului E 56.

 

Ca să pătrundă în sediile asociațiilor de proprietari, hoții au avut ceva de muncă. Mai întâi au dezactivat sistemele de alarmă, apoi au spart ușa de la intrare. Efortul lor a fost însă zadarnic, pentru că în casierii nu au găsit niciun ban.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: