În curând, la Universitatea suceveană, un eveniment „cu totul deosebit”

Școala de vară „Criza economică și statul de drept”

În perioada 21 – 31 iulie a.c., Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, organizează un eveniment care este anticipat ca fiind “cu totul deosebit”: Școala de vară cu titlul “Criza economică și statul de drept”, ne-a informat dl prof. univ. dr. Aurel Burciu, pro-rector al Universității.

 

Pe parcursul celor 10 zile, la școala de vară de la Suceava urmează să participe 50 de studenți de la toate facultățile de economie din România și 12 speakeri (care vor susține mai multe prelegeri), personalități universitare și din lumea business, ne-a precizat dna prof. univ. dr. Elena Hlaciuc, decan al Facultății de Științe Economice și Administrație Publică. Deschiderea oficială a evenimentului este programată în data de 21 iulie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: