Pentru organizarea Festivalului medieval

100.000 de lei de la Primăria Suceava

Comisia pentru acordarea finanțărilor nerambursabile a hotărât acordarea de la bugetul local a sumei de 100.000 de lei pentru organizarea Festivalului de Artă Medievală de la Cetatea de Scaun a Sucevei, aceasta urmând a fi aprobată și de legislativul municipal.

 

Primarul Ion Lungu spune că, de la an la an, alocările au crescut, în 2007 fiind acordați 50.000 de lei, iar în 2009 – 70.000 de lei.
Manifestarea ce se va desfășura în perioada 17-23 august este la a treia ediție, edilul-șef precizând că va deveni o tradiție. „Ne dorim să ne implicăm cât mai mult în acest proiect, iar, în perspectiva modernizării Cetății de Scaun, intenționăm ca festivalul să devină de anvergură națională. Vrem ca festivalul să fie o tradiție”, explică Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: