Închiderea rampelor de gunoi rurale îngenunchează financiar comunitățile locale

Cheltuielile insuportabile cu transportul resturilor pe platformele urbane ar putea aduce populației taxe de salubritate mai mari, dar și aruncarea deșeurilor la întâmplare

Conducerea Consiliului Județean s-a adresat, ieri, Ministerului Mediului și Dezvoltării Durabile, solicitând identificarea de soluții de prelungire a termenelor de închidere a platformelor urbane de deșeuri menajere.

 

Demersul vine pe fondul obligației închiderii, pe 16 iulie, a rampelor rurale, precum și a celei din municipiul Rădăuți, circumstanțe în care localități de la granița cu Ucraina, precum Ulma, Brodina și altele sunt forțate să-și ducă gunoiul tocmai la Fălticeni sau Botoșani.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: