S-a terminat „bâlciul” la lucrările la șoseaua de centură a Sucevei

Nu mai există motive de tergiversare

> Ultima piedică birocratică a fost înlăturată, decretul de expropriere a imobilelor, proprietate privată, situate pe amplasamentul lucrării publice “Varianta de ocolire Suceava” a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 735 din 30 iunie a.c. > Ieri, pe șantierul rutei ocolitoare a Sucevei au reapărut zecile de utilaje “evaporate” la doar două ore după vizita de luna trecută a ministrului transporturilor Radu Berceanu

“Minune Dumnezeiască”: ieri, pe șantierul de la ieșirea din Suceava spre Fălticeni au reapărut muncitorii și zecile de utilaje de construcții ale firmei S.C. CF Grup Colas Iași, cea care a câștigat licitația pentru execuția lucrărilor la ruta ocolitoare a municipiului de reședință al județului. Nu am mai avut parte de această imagine îmbucurătoare de circa o lună de zile, când ministrului transporturilor, Radu Berceanu, a inspectat acest șantier. Doar că atunci, la nici două ore de la plecarea demnitarului, toți muncitorii și toate utilajele s-au “evaporat”.
Tot ieri, am primit asigurări de la șeful acestui șantier, dl ing Ștefan Csillang, că povestea nu se va mai repeta și că muncitorii firmei s-au apucat serios de treabă, mai ales că și ultima piedică birocratică în calea desfășurării lucrărilor a fost înlăturată.

 

Șantierul de la ieșirea din Suceava spre Fălticeni – lucrarea publică “Varianta de ocolire Suceava” (iulie 2009)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: