Subprefectul Huțanu:

Funcționarii, aroganți și indiferenți la problemele oamenilor

> Comportamentul acestora îi tensionează pe contribuabilii și așa stresați de viața cu zi cu zi, consideră adjunctul prefectului
 

Angajații instituțiilor publice ar trebui să dea dovadă de mai multă solicitudine față de problemele oamenilor. Așa crede subprefectul Constantin Huțanu, cerându-le noilor directori ai serviciilor desconcentrate din județul Suceava să aibă grijă ca subalternii lor să nu fie aroganți cu cetățenii care li se adresează. Dl Huța-nu spune că i-au ajuns la urechi diverse zvonuri despre comportamentul unor salariați ai statului și că acestea nu i-au făcut deloc plăcere.
„Aș ruga ca în relațiile cu cetățenii să fiți cât mai apropiați de aceștia, iar subalternii dumneavoastră să nu dea dovadă de aroganță și de indiferență față de problemele lor”, le-a pus în vedere directorilor subprefectul. El evidențiază că vremurile sunt grele și că oamenii sunt stresați din cauza vieții de zi cu zi. „Se mai întâmplă să intre în relație cu un funcționar public sau cu unul de la o instituție desconcentrată, iar comportamentul acestora îi tensionează și mai mult”, a conchis subprefectul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: