Angajatorii suceveni nu dau doi bani pe pregătirea salariaților

> „Instruirea angajaților este văzută de angajatori ca un cost care trebuie minimalizat și nu ca o investiție”, relevă Ioan Cristian Șologon, șeful AJOFM

 

În județul Suceava, angajatorii sunt puțin preocupați de instruirea continuă a salariaților. Cel puțin, aceasta este opțiunea directorului coordonator al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava, Ioan Cristian Șologon, care precizează că, spre deosebire de regiunile dezvoltate ale țării, pe plan local nu există un cadru favorabil formării profesionale a angajaților, aceasta fiind asigurată, preponderent, din bugetul asigurărilor de șomaj.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: