Emițători de cecuri cu conturi… în alb

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a confirmat rezoluția de începere a urmăririi penale față de Leon L., de 44 de ani, din municipiul Suceava, învinuit de comiterea infracțiunii de emitere de filă cec fără disponibil în cont și fără a completa elementele esențiale stipulate de lege, informează surse judiciare IPJ.
 


În sarcina învinuitului s-a reținut că, în luna februarie 2008, ar fi emis o filă cec fără a completa elementele esențiale prevăzute de lege, document bancar ce a fost refuzat la plată în data de 21.11.2008, cu justificarea „lipsă totală de disponibil în cont”.
Procurorii locali au confirmat și rezoluția de începere a urmăririi penale față de Mahmud O., de 46 de ani, din municipiul Suceava, învinuit de comiterea infracțiunii de emiterea de filă cec fără disponibil în cont și fără a completa elementele esențiale stipulate de lege.
S-a reținut de către polițiștii SIF din cadrul IPJ cum că, în luna decembrie 2008, învinuitul a emis o filă cec fără a completa elementele esențiale prevăzute de lege, ce a fost refuzată la plată în data de 11.05.2009, cu justificarea „lipsă totală de disponibil în cont”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: