114 milioane euro pentru Iași

Polul de creștere Iași va fi coordonat de noul compartiment înființat în cadrul Agenției Regionale de Dezvoltare Nord-Est, a anunțat președintele CRDNE, Gheorghe Flutur.

 

Decizia a fost luată în cadrul ședinței Consiliului Regional de Dezvoltare Nord-Est, întrunit vineri la Suceava. Potrivit lui Flutur, acest compartiment va fi format din patru persoane și va elabora studiul de dezvoltare pentru municipiul Iași și pentru cele 13 localități din jurul Iașiului cuprinse în polul de creștere și va urmări implementarea proiectelor. Președintele CRDNE a mai menționat că pentru Polul de creștere Iași a fost alocată suma de 114 milioane de euro.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: