Ziua Mondială a Refugiatului a fost marcată la Rădăuți

Ziua Mondială a Refugiatului a fost marcată, sâmbătă, la Rădăuți, de Centrul Regional de Cazare și Proceduri al județului Suceava care funcționează în municipiu, ARCA – Forumul Român pentru Refugiați și Migranți, de Organizația “Salvați Copiii”, Asociația “Insula Speranței” (AIS) și Societatea Filantropică “Diana”, printr-o excursie organizată “exclusiv pentru solicitanții de azil și refugiați aflați în centrul de la Rădăuți”.
 

Potrivit Adrianei Lungu, vicepreședinte AIS, solicitanții de azil și refugiații au vizitat mănăstirile Putna, Sucevița, Humor, Voroneț, Salina Cacica și Biserica Catolică Poloneză din Cacica, Cetatea de Scaun a Sucevei, comunitatea Penticostală de la Bivolărie și o fabrică de încălțăminte de la Vicovu de Sus.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: