La ediția specială a Bacalaureatului

Toți candidații suceveni au avut note între 8 și 10

Toți cei 5 olimpici suceveni care au susținut Bacalaureatul mai devreme, într-o ediție specială desfășurată la Tulcea, au fost admiși cu note cuprinse între 8,08 și 9,68, a informat inspectorul general-adjunct de la IȘJ Suceava Vasile Monacu.
 

Dl prof. Monacu spune că, la proba de specialitate (E), aproape toți candidații au luat 10, iar la proba B, oralul la limba modernă, notele au fost cuprinse între 9,40-10. Cei 5 sunt Ovidiu Cotleț, de la Școala Creștină Filadelfia, olimpic la fizică, ceilalți 4 fiind toți olimpici la educație fizică și sport provenind de la Liceul cu Program Sportiv: Irina Dorneanu, Ioan Florea, Vasile Gheorghe și Dan George Rotari. Ei au susținut Bacalaureatul mai devreme pentru că intră în perioada de pregătire la olimpiadele internaționale, în cadrul loturilor naționale din care fac parte.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: