La probele de aptitudini și de verificare a cunoștințelor de limbă la admiterea la liceu

Promovare de 86%

Probele de aptitudini și de verificare a cunoștințelor de limbă modernă sau maternă pentru admiterea în licee s-au încheiat la Suceava cu o promovare de aproximativ 86%, fiind declarați respinși 195 candidați din cei 888 prezenți la probe. Nu s-au prezentat 24 de absolvenți din cei 912 înscriși.
 

Nu au mai rămas prea multe locuri pentru sesiunea din toamnă a admiterii, doar 20 de locuri la specializarea muzică, de la Colegiul de Artă Suceava, și 9 locuri la Seminarul Teologic, pentru ocuparea cărora se vor mai organiza probe înaintea celei de-a doua sesiuni. Astăzi, candidații de la aceste probe trebuie să-și ridice anexele fișelor de înscriere de la școlile unde au dat probele de verificare a cunoștințelor de limbă, iar mâine trebuie să le depună la gimnaziul pe care l-au absolvit. Tot astăzi, își ridică fișele și candidații neadmiși la clasele pentru care au dat probe de aptitudini, ei putându-se înscrie la admiterea computerizată pentru alte licee. Reamintim că până pe 25 iunie absolvenții de gimnazii pot completa opțiunile pe fișele de înscriere pentru a participa la repartizarea computerizată din 3 iulie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: