Traian Băsescu se simte confortabil „numai într-o situație conflictuală”

Prim-vicepreședintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, ieri, că președintele Traian Băsescu „dezbină ca să conducă” și se simte confortabil „numai într-o situație conflictuală”, făcând referire la actuala situație în care se află guvernul, care, în opinia sa, începe să semene cu perioada guvernării Alianței D.A., PNL-PD.
 

„Se pare că lucrurile au ajuns în situația din timpul Alianței D.A., ca în trecuta guvernare PD-PNL, când președintele Traian Băsescu a intervenit brutal în activitatea guvernului”, a spus deputatul PSD, într-o conferință de presă. El a reamintit că președintele Traian Băsescu a făcut „declarații beli-gerante” la adresa Guvernului Tăriceanu 1 și că a început un război „cu bilețele”. Totodată, deputatul social-democrat a mai arătat că șeful statului a acționat la fel când era ministru al transporturilor și a dezbinat Guvernul Ciorbea și că „a pus sămânță de scandal” și în Consiliul General al Capitalei, când era primar, iar când a avut ceea ce și-a dorit, un consiliu general al lui, a candidat la președinție, pentru că se simte confortabil „numai într-o situație conflictuală”. Nechifor a ținut să evidențieze că PSD rămâne la guvernare și va suporta „cu stoicism” încă cinci luni, până după alegerile prezidențiale, actuala situație, arătând că, după prezidențiale, PSD va avea un cuvânt mai greu de spus. „PSD rămâne la guvernare pentru că nu putem să lăsăm țara pe mâna lui Traian Băsescu și PD-L în totalitate. Mai avem cinci luni în care vom suporta cu stoicism pentru că după prezidențiale PSD va avea un cuvânt mai greu de spus. E un preț pe care trebuie să-l plătim”, a conchis deputatul PSD.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: