Chiriași ai primăriei părăsesc apartamentele ANL

Municipalitatea suceveană va propune CL redistribuirea a 5 apartamente construite în cadrul programului desfășurat prin intermediul Agenției Naționale pentru Locuințe. Șeful executivului, Ion Lungu, spune că această decizie este luată după ce respectivele familii și-au construit sau și-au cumpărat locuințe de pe piața imobiliară.
 

„Având în vedere că o parte dintre tinerii care au avut locuințe ANL le-au părăsit, dobândind între timp o locuință personală, s-au vacantat 5 apartamente. Acest lucru va fi constatat în ședința Consiliului Local, după care ele vor fi repartizate solicitanților care îndeplinesc criteriile respective”, subliniază ocupantului fotoliului din Areni, adăugând că unitățile de locuit vor fi repartizate împreună ce altele 80 din blocul ANL din zona Metro, care ar urma să fie dat în folosință până la sfârșitul acestui an. Reamintim că municipalitatea scoate la vânzare 142 de unități de locuit construite prin alocări de fonduri de la Agenția Națională pentru Locuințe. Este vorba despre apartamente cu două, trei sau patru camere, trecute, în baza unei hotărâri a deliberativului local, din domeniul public al primăriei în domeniul privat al statului. Pe 25 iunie va avea loc licitația pentru desemnarea executantului a încă 80 de locuințe ANL, Ministerul Dezvoltării repartizând municipiului Suceava, în acest sens, suma de 8,5 milioane lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: