Fotbal, juniori

Turneu zonal de fotbal pe Stadionul „Areni”

În perioada 21 – 24 iunie, stadionul „Areni” din Suceava va fi gazda unuia din turneele semifinale ale Campionatului Național de Fotbal pentru juniorii născuți în 1994 și mai mici. La competiție vor participa patru campioane județene din zona Moldovei, respectiv „Noua Generație” Iași, Ceahlăul Piatra Neamț, CSȘ Botoșani și Sporting Suceava.
 

Echipa care va câștiga turneul de la Suceava se va califica automat pentru faza finală a competiției, acolo unde vor ajunge cele mai bune 10 formații din România la această categorie de vârstă. „Așa cum am menționat la finalul Campionatului județean al juniorilor C, dorința mea și nu numai a mea de a aduce unul din turneele semifinale zonale la Suceava s-a împlinit. Doresc să mulțumesc Primăriei Suceava pentru că ne-a sprijinit în găzduirea acestei competiții. Ținând cont că evoluăm pe teren propriu, cred că șansele noastre de a câștiga turneul semifinal sunt acum mult mai mari. Sper să vină lume multă să ne încurajeze, mai ales că întrecerea se desfășoară în perioada în care sucevenii sărbătoresc zilele orașului”, a declarat organizatorul turneului de la Suceava, Ciprian Anton.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: