„Eminescu și Bucovina”

Astfel se intitulează manifestarea comemorativă organizată astăzi, de la ora 10, de CJ Suceava, Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” și Societatea Scriitorilor Bucovineni în sala de artă „Elena Greculesi” a Bibliotecii Bucovinei.
 

După cum ne-au informat organizatorii, se preconizează o „dezbatere deschisă”, la care participă „importanți oaspeți de la Chișinău și Cernăuți”, dar la care sunt invitați să participe „toți cei care doresc să-și amintească de Eminescu și de relația specială pe care poetul a avut-o cu Bucovina”. Moderator al manifestării este poetul sucevean Ion Cozmei, oaspeții importanți așteptați sunt acad. Mihai Cimpoi, președintele Uniunii Scriitorilor din R. Moldova, Nicolae Dabija, Vasile Tărâțeanu, Călin Vieru și Ilie T. Zegrea, alături de care vor vorbi Ion Beldeanu, președintele Societății Scriitorilor Bucovineni, redactor-șef al revistei „Bucovina literară”, Nicolae Cârlan, Ion Filipciuc, Lucia Olaru Nenati.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: